Smart komedi som dödar med vänlighet

Senaste nytt

Gardells mammaporträtt tvingar fram tårarna
”Här är hon som bäst nästan
Länsmuseerna får generalsekreterare | SvD

Sista två omgångarna fastställda

Nu är det klart hur Allsvenskan 2019 avslutas. Bortamatchen mot Elfsborg spelas måndag 28 oktober och säsongens sista hemmamatch (mot Östersund) spelas lördagen den 2 november.

Tobias Hysén – Jag är inte klar

SM-guld. Cup-guld. 380 matcher i den blåvita tröjan och spel i såväl landslag som utländska proffsligor. I slutet av september kommer boken om Tobbes liv och karriär.

Shimano Tribal TX-Ultra Rod Fish Spela ALLA STORLEK
Mare Kandres eller P O Enquists”

Erbjudande årskortsinnehavare – lagbiljett

Lördagen den 21 september klockan 18.00 tar IFK Göteborg emot IK Sirius på Gamla Ullevi, en match med temat "Föreningsmatchen". Är du lagledare, har ett barn, kompis eller barnbarn som idrottar i förening eller vet ett lag/förening som borde få uppleva stämningen tillsammans på Gamla Ullevi i samband med vår hemmamatch mot Sirius? Då vill vi erbjuda dig som årskortsinnehavare möjligheten att köpa lagbiljetter till förmånligt pris.

SvD:s boklista – Sveriges bästa bästsäljare | SvD
”Unik” Ulf Lundell bland årets 20 bästa bästsäljare

Notiser

Men filmen är inte intresserad av vare sig själva musiken eller själva sången HUVUDGRUNDLÄGGNING AV KLICERINGSBYGG AV STYRKOR FÖR KLICSM TOLO BIEMME storlek XL
Noah och Samuel i landslagstrupp

IFK Göteborg har med två spelare i P18-landslaget som ska spela en turnering i Danmark.

Bortareseinfo BK Astrio

Torsdagen den 22 augusti spelar IFK Göteborg på bortaplan mot BK Astrio i Svenska Cupen. Här är information för dig som ska se matchen på plats.

Foto: Phil Sandlin/AP/TT

Instagram