Senaste nytt

Foto: Andrew Harnik/TT
Som till exempel i ”Malou efter tio”.
Stampen Media kan bli uppköpt av Schibsted | SvD
Malin Ekman: Youtube Kids förstärker två redan svårlösta dilemman | Malin Ekman | SvD
tillbringade natten ombord på en buss.

Sista två omgångarna fastställda

Nu är det klart hur Allsvenskan 2019 avslutas. Bortamatchen mot Elfsborg spelas måndag 28 oktober och säsongens sista hemmamatch (mot Östersund) spelas lördagen den 2 november.

Tobias Hysén – Jag är inte klar

SM-guld. Cup-guld. 380 matcher i den blåvita tröjan och spel i såväl landslag som utländska proffsligor. I slutet av september kommer boken om Tobbes liv och karriär.

Framtida individuella Finprestanda 7.0 Rwc U
Får du gliringar för att du syns mycket?

Erbjudande årskortsinnehavare – lagbiljett

Lördagen den 21 september klockan 18.00 tar IFK Göteborg emot IK Sirius på Gamla Ullevi, en match med temat "Föreningsmatchen". Är du lagledare, har ett barn, kompis eller barnbarn som idrottar i förening eller vet ett lag/förening som borde få uppleva stämningen tillsammans på Gamla Ullevi i samband med vår hemmamatch mot Sirius? Då vill vi erbjuda dig som årskortsinnehavare möjligheten att köpa lagbiljetter till förmånligt pris.

Demonstranter håller upp mobiltelefoner som lyser i Hongkong. Foto: Vincent Thian/AP Schutt Vengeance V-EGOP Vuxen Universitetets fotbollshjälm Facemask SEATTLE blå
Noah och Samuel i landslagstrupp

IFK Göteborg har med två spelare i P18-landslaget som ska spela en turnering i Danmark.

Bortareseinfo BK Astrio

Torsdagen den 22 augusti spelar IFK Göteborg på bortaplan mot BK Astrio i Svenska Cupen. Här är information för dig som ska se matchen på plats.

Foto: Mikhail Metzel/AP

Instagram

Foto: Andrew Harnik/TT